UKESVLOGG #1

Jeg er tilbake med enda en vlogg! Denne gangen har jeg filmet hele uken min. Det er første gang jeg har prøvd med på en ukesvlogg, og jeg må si at jeg virkelig likte formatet. Jeg syns den var utrolig hyggelig å filme, og ikke minst satt jeg pris på hvor mye jeg kunne leke meg i klippen. Jeg håper du nyter et lite innblikk i uken min, og et litt avbrekk i uken din. God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s