YOUTUBE COMEBACK

Kjære gamle og nye følgere! Som dere ser, har jeg lyst til å begynne å lage youtubevideoer igjen. Så her er den første videoen på snart to år! Helt merkelig å være tilbake sånn, men jeg tror dette blir veldig bra. Vi skal snakke om mye spennende fremover. Jeg skal også gå mer inn på hva som har skjedd med meg siden sist. For øvrig lover jeg at lyden fra linsen som fokuserer skal være borte i neste video, haha. Litt ute av trening, så beklager den! Ellers skal ikke skrive så mye mer. Jeg prater nok i videoen tenker jeg. Vi sees snart! 🙂

Ta vare ❤

2 kommentarer om “YOUTUBE COMEBACK

  1. Ååå dette var den beste nyheten på lenge, utrolig fint å se deg på youtube igjen og gleder meg masse til mer fremover! Stå på Leandra, jeg har lest bloggen din i maange år og synes du virker som et helt fantastisk menneske ❤

    Liker

  2. Gøy å følge med på deg igjen ❤ Hadde vært fint å høre litt drøftende og reflekterte videoer fra deg fremover. Og en video hvor du viser frem tatoveringene dine kanskje, du har så mange forskjellige rundt omkring som hadde vært gøy å få høre om! Har selv noen, og det er interessant hvordan de kan knyttes til enkelte perioder i livet, reiser, personer, filmer etc

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s