LIVET NÅ

Lørdagsmorgen. Jeg fikk lyst til å skrive her igjen! Oppdatere dere litt på livet mitt for en gangs skyld. Merkelig mye i det siste – har jeg blitt gjenkjent og hilst på av mennesker på gaten. Mennesker som sier de har lest bloggen min og sett youtubevideoene mine. Og at de fremdeles gjør det. Fremdeles? – tenkte jeg da. Da må jeg jo nesten gi en lyd fra meg. Jeg vet ikke, jeg syns det var veldig fint og motiverende. Jeg glemmer helt hvor godt jeg liker dette her, og at faktisk andre også liker det. Tanken på å begynne å lage youtubevideoer igjen har også dukket opp innimellom. Det er så mye jeg vil dele og gi videre. Og jeg må gjøre det på en eller annen måte. Men akkurat nå for tiden, ja… hva skjer nå?

Jo, jeg er ferdig med to år på filmproduksjon. Tenk det. Jeg har videoer på YouTube hvor jeg forteller at jeg drømmer om å studere og å jobbe med filmproduksjon. Og nå, vel… Det var ikke en selvfølge at jeg kom til å klare det – når jeg samtidig kjempet en kamp mot avhengighet og var innlagt deler av skoleåret. Når det gjelder det, kan jeg fortelle at det går bedre enn noen gang. Å være rusfri og nøktern blir litt lettere og litt gøyere for hver måned som går. Men det var en liten (og stor) digresjon, hehe. Poenget er at jeg fullførte filmskolen! Og i tillegg var så usannsynlig heldig at jeg havnet rett på et vakkert filmprosjekt med en gang. Birk – en Spillefilm fra Vestlandet. Hele sommerferien min gikk til den, og jeg ville ikke hatt det på noen annen måte. Filmen er i etterarbeid, så det blir en stund til dere får se den, men jeg skal så klart gi en lyd!

Siden innspillingen ble ferdig i slutten av juli, har jeg jobbet på to kortfilmer. Jeg har søkt på en heltidsstilling i en produksjonsselskap, og ellers sendt rundt en del mailer til kommende filmprosjekter på Vestlandet. Jeg stoler på at om jeg ikke får den heltidsstillingen, så var det ikke ment for meg. Jeg har likt dette freelance-livet så langt, og har tillit til at ting blir som det skal. Men det er så klart usikkert, og filmbransjen på Vestlandet skulle så gjerne vært litt større. Men jeg har virkelig ambisjoner om å gjøre den større. Så tiden vil vise!

Ellers når jeg ikke jobber med film, jobber jeg med meg selv. Et evigvarende forbedringsprosjekt. Jeg står opp tidlig hver dag, ber, mediterer og gjør yoga. Og nesten hver kveld drar jeg i møter i 12-trinnsfelleskap. Jeg skriver mye for hånd, både i journalen min og i trinnboken. Jeg prøver så godt jeg kan å pleie mine sosiale relasjoner når jeg ikke jobber. Og jeg tar vare på hjemmet mitt sammen med en nydelig kjæreste som jeg også prøver å ta godt vare på ❤ Når det kommer til dikt, er jeg i en liten tørkeperiode, men jeg har lyst til å publisere mange av mine tidligere dikt her på bloggen fremover. Og så klart vise frem de analoge bildene jeg tar og andre tar av meg. Her er noen skudd fra en av de siste filmrullene mine.

Jeg er veldig glad i å ta portretter av nære og kjære som dere kan se. Avslutningsvis må dere ha en god lørdag. Vær tilstede i øyeblikket. Så snakkes vi om ikke så lenge 🙂 Alt godt.

3 kommentarer om “LIVET NÅ

  1. JA til youtubevideoer!! Jeg har fulgt deg så lenge og elsker å høre tankene dine. Jobber i rusomsorgen og er veldig interessert i dine tanker rundt 12trinnsmodellen. Husker også du skrev et innlegg om cannabis for leeenge siden og lurer på om du har endret tanker rundt dette? Også er jeg veldig interessert i dine tanker om religion! Dette er jo mye personlig så meget forståelig om du ikke vil dele. Men da vet du hvert fall at hvis du vil lage innhold på disse temaene er det noen som sitter spent og gjerne hører på💛 Ha en fin lørdag!

    Liker

  2. Godt å høre at du jobber med deg selv og at du har det bra 🙂 Hadde vært så gøy å se deg igjen på youtube! Ha en fin dag videre ❤️

    Liker

  3. Gratulerer med fullført studie! Jeg var en av de som gjenkjente deg i nygårdsparken her om dagen. Jeg har lest bloggen din og fulgt deg i mange år. Var veldig gøy å se deg og du har en helt spesiell utstråling som er så fin! Hadde vært veldig kult om du for eksempel startet med vlogs på youtube. Tror du hadde nådd langt der. Lykke til videre<3 Blir gøy å se hva du gjør videre.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s