3 kommentarer om “NÆRE OG KJÆRE

  1. JA til youtubevideoer!! Jeg har fulgt deg så lenge og elsker å høre tankene dine. Jobber i rusomsorgen og er veldig interessert i dine tanker rundt 12trinnsmodellen. Husker også du skrev et innlegg om cannabis for leeenge siden og lurer på om du har endret tanker rundt dette? Også er jeg veldig interessert i dine tanker om religion! Dette er jo mye personlig så meget forståelig om du ikke vil dele. Men da vet du hvert fall at hvis du vil lage innhold på disse temaene er det noen som sitter spent og gjerne hører på💛 Ha en fin lørdag!

    Liker

  2. Godt å høre at du jobber med deg selv og at du har det bra 🙂 Hadde vært så gøy å se deg igjen på youtube! Ha en fin dag videre ❤️

    Liker

  3. Gratulerer med fullført studie! Jeg var en av de som gjenkjente deg i nygårdsparken her om dagen. Jeg har lest bloggen din og fulgt deg i mange år. Var veldig gøy å se deg og du har en helt spesiell utstråling som er så fin! Hadde vært veldig kult om du for eksempel startet med vlogs på youtube. Tror du hadde nådd langt der. Lykke til videre<3 Blir gøy å se hva du gjør videre.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s