4 kommentarer om “ELEFANT

  1. Takk for du gjorde det du følte for – å dele dette. Jeg har selv hatt en ganske lignende morgen. Hele natten har vært sånn opp og ned og nå har jeg ligget å scrollet og hodeverket presser på. Men må prøve å snu på det, så jeg takker for at jeg scrollet og fant delingen din av dette innlegget. Uten at jeg helt klarer å sette ord på det, var det skikkelig til nytte. Kjente meg igjen i så mye. Ensomheten tok et stykke mindre plass nå. Ønsker deg en god dag kjære du. Du gjør en forskjell

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s