DEN 70-TALLSTAPETEN

Samarbeid med ​Bygghjemme.no

I dagens innlegg vil jeg vise dere noen tapeter jeg fant på Bygghjemme.no, som falt i meget god jord hos meg! Bygghjemme er en nettside som selger det meste du trenger til heimen. Det er gøy for meg som begynner å komme i den alderen hvor jeg kan dagdrømme om mitt fremtidige hjem. Akkurat nå leier jeg en liten studioleilighet for meg selv på Danmarksplass, hvor jeg elsker å innrede og ommøblere. Nye gjester komplimenterer alltid stilen jeg har mekket sammen, og jeg syns selv den er fet, men ikke 100% meg. Jeg er så klart litt begrenset av det faktum at jeg leier.

Omgivelser har så ufattelig mye å si for sinnsstemning og humør. Hva en vakker utsikt, en bra tagget vegg i byen eller litt høyde under taket kan gjøre med meg – det har en mektig effekt, og jeg er sensitiv for slikt. Så pene omgivelser har alltid vært en prioritering. Spesielt når det har kommet til soverommet mitt opp gjennom. Interiør er utvilsomt en beskjeden hobby jeg liker å dyrke fra tid til annen, så idémyldringen om hvordan jeg ønsker mitt fremtidige hjem er definitivt blomstrende. Bygghjemme har deg dekket med alt fra dører og vinduer til hagemøbler, gulv, innredning, belysning… Du finner det meste av både praktiske og pene løsninger! Jeg ble stor fan etter et par klikk.

Det er helt sikkert en del som leser bloggen min som er i noenlunde samme bosituasjon som meg. Jeg kjenner til og med et par på min alder som begynner å kjøpe etterhvert! Det syns jeg er ganske imponerende, og ikke minst spennende. Jeg gleder meg masse, og har en aldri så liten plan om å få tilbake 60-70-tallstapeter på moten. Jeg syns virkelig slike tapeter varmer opp et helt rom, og er rett og slett pynt i seg selv. Jeg er veldig lite glad i sterile vegger med diverse gråtoner. Jeg blir helt forelsket i disse mønstrene her, jeg. Jeg samlet sammen et par av favorittene mine fra Bygghjemme til dere. Have a look!

Linket kronologisk:
her, her, her
her, her, her

Linket kronologisk:
her, her, her
her, her, her

Hva syns dere om slike blomstertapeter? Det er i hvert fall min lille guilty pleasure å beundre dem i gamle filmer, hehe. Jeg kunne lett rocket litt blomster på veggen i min fremtidige bolig. Hva med dere? Jatakk eller neitakk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s