EN SPREKK

Jeg lovet en lang tekst hver søndag. I dag svikter jeg. Mest meg selv. Uansett hva jeg skriver, blir det dumt. Jeg er i en sinnstilstand hvor jeg er redd for å skrive ting jeg vil angre på. Tilgi meg denne kvelden. Ingen unnskyldninger bortsett i fra at jeg tok litt for lett på dette. Tenkte ordene ville bare komme da jeg satt meg ned foran skjermen i 17-tiden i dag. Tre timer senere, en sliten delete-knapp og et hode hvilende på tastaturet i frustrasjon, kaster jeg inn håndkle. Noe som på en måte blir et paradoks, siden jeg fremdeles skriver. Men det blir nok med dette. I dag finnes ikke inspirasjonen å hente i noen hjørner av hjernen. Gigantisk skrivesperre. Jeg kan i det minste poste antrekket jeg bruker i headeren til dere da. Ellers håper jeg bare søndagskvelden deres er litt mer inspirerende enn dette blogginnlegget. Vi får se hva som skjer neste søndag, dere.

Takk for eventuell forståelse ❤

Husk at det er en sprekk i alt. Det er sånn lyset kommer inn.


Jakke // Shein
Topp // Monki
Bukse // Calvin Klein her
Veske // Tiger of Sweeden
Sko / Adidas her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s