BERGEN BLUES

Søndag. Jeg har ikke forberedt noe. Jeg planlagte jo å jobbe med søndagens innlegg gjennom hele uken. Strukturere det skikkelig. Siden jeg bare hadde den ene dagen i uken å poste. Det ser ut til at jeg overvurderte den strukturelle delen av hjernen min litt. Overså ungen med sukkerkick i det kreative hjørnet. Jeg tror heller jeg faller inn i noe som ser ut til å ruge på stemningen fra den foregående uken og konvertere den til søndagens innlegg på selve dagen. Noe som blir mer et tankesøl istedenfor en strukturert tekst. Kan man ikke ofte finne mer gull der da eller er det bare meg?

Jeg hører mye på blues for tiden. Og liker blåtoner for øvrig. Bortsett i fra musikk og farger – som kanskje er et kreativt tankebasseng jeg liker å plaske i når jeg har for mye organisatorisk å ta meg av i hverdagen – så er jeg produsent på en kortfilm som starter innspilling i morgen! Som nettop er den organisoriske biten av hverdagen jeg tenker på nå.

Jeg tør egentlig såvidt tenke på hvordan det skal gå å være produsent, innspillingsleder, kokk og mamma for et crew på 12 personer, 2 kamera team og ja, faen. Det blir en passe bra utfordring i hvert fall, så jeg savner ikke spenning og nerver i hverdagen for tiden. Usikker på om det er nerver eller lynnedslag om natten for å være ærlig. Har innebygget alarm, så jeg trenger egentlig aldri å ta den på.

Finner mye trygghet i å meditere over å være hundre prosent tilstede i øyeblikk, samtidig som jeg har gode og rene intensjoner ovenfor personen jeg eventuelt kommuniserer med. Uansett om det er kassedamen eller pappa. Jeg sier ikke at jeg etter 2 timer søvn på 2 dager, sulten og irritabel, er en svevende engel som sprer lyset mitt på forbipasserende. Men selv da, higer jeg etter å minne meg på den sinnstilstanden av «akkurat nå er dette dette og da er vi her», og føler meg mye mer avslappet når jeg fylles av tilstedeværelse og interesse istedenfor et ønske om å være et annet sted eller gjøre noe annet… For det utstråles virkelig det også. Pluss at det skraper i hjernen min å ha hastverk. Jeg kan ikke gjøre på noe annet enn det jeg gjør på akkurat nå. Og sånn er det.

Ellers er det blitt er mai! Favorittmåneden min. Virkelig. Alltid vært det. Alle skal alltid gå gjennom alle fridagene man har. Si dem høyt. Så blir alle glade. Alle kommer ut av hulene og bakgatene sine. Til og med de som hører hjemme der. Og vi begynner nesten å få nestekjærlighet for hverandre når vi spankulerer over Torgalmenningen. Jeg fyres mer og mer i gang for hvert minutt lengre solen svever over horisonten om kvelden.

Høye fjell bak lave bryggehus i gult, rødt og brunt.

Gratis is og silkeskjørt.

// Annonselenker
Genser og skjørt fra Chiquelle.
Reebook sko fra Junkyard // her

#mood

Så det er meg for tiden! Nå skal jeg skrive en liten huskeliste til morgendagen, før jeg løper avsted med noen venner og ser End Game, jeg også, ja. Går ikke an å snu hodet i en retning hvor noen ikke griner av den filmen for tiden. Jeg er ikke en så stor Marvel fan, men det er ikke det verste, og noen filmer har jeg likt. Infinity War ble jeg faktisk veldig begeistret for, så jeg begynte å se alle Marvels filmene i riktig rekkefølge. Det var meningen å avslutte dette innlegget, og ikke begynne på et nytt avsnitt om film, men det er slike mentale dører en filmstudent har lett for å åpne.

Fotocreds til @Olveaustefjord på Instagram.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s