VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG!

Hei dere, og velkommen til den nye bloggen min! Jeg har lengtet i flere måneder etter å starte fra ny blogg nå, og kjøpte faktisk denne bloggen her før jul en gang. Nå føler jeg endelig den er klar til å offentliggjøres! Det dukket nemlig opp en idé hos meg, som jeg ikke har klart å legge fra meg. En ny måte å drive bloggen på. Nå har det jo vært sånn at jeg blogger litt her og der ettersom jeg føler for det. Litt etter hva motivasjonen min vil. Det kan bli ganske uregelmessig, så jeg har lyst til å få litt mer rutine på det! Jeg har bestemt meg for at det fra i dag av, vil jeg publisere blogginnlegg èn dag i uken. Den faste dagen blir søndag, og da vil det enten komme i form av video, blogginnlegg eller begge deler! Og det vil skje her på denne nye bloggen min. Jeg har hatt så lyst på nytt bloggnavn lenge nå – bytte ut mitt gøyale 6. klasse påfunn med noe liiitt mindre kleint å si høyt. Leaduvet vil bli en samling av minner fra de siste ni årene jeg har blogget, så jeg har ingen planer om å slette den. Men dette her vil bli markeringen på en ny og annerledes bloggperiode!

Det er hovedsakelig to grunner til at jeg bestemte meg for dette! Den første grunnen er rett og slett tid. Jeg har både jobb og skole, og er veldig glad i å bruke tiden min på blogg/youtube/sosiale medier. Og ofte kan jeg ha dårlig samvittighet for å legge for mye fokus på de tre sistnevnte, istedenfor de to første. Så jeg har bestemt meg for å snu litt om på det. Så kan blogging være en bonus som supplerer til motivasjonen min, istedenfor et tidskonsumerende stresselement som jager meg om jeg ikke publiserer hver dag. Den andre grunnen er vel den viktigste, og den jeg er mest giret på å se resultater av. Jeg har lyst til å prioritere kvalitet foran kvantitet. Sjeldnere blogginnlegg, gir meg tiden til å virkelig legge hjertet og sjelen ned i dette innlegget jeg publiserer denne ene dagen i uken. Jeg kan jobbe med innlegget over flere dager og konstruere en tekst jeg kan være stolt av. Hvor tanken på at dette ligger på nettet, gir meg en god følelse. Jeg tror mye av det magefølelsen min har prøvd å fortelle meg i det siste, er at jeg har for mange baller i luften på en gang, og da blir alt veldig halvveis. Det føles bare ikke like godt som å gjøre ting 100%. Jeg tror på mange måter at jeg kan ta bloggen mer seriøst på denne måten også. At det ikke blir sånne små tilfeldige innlegg her og der, men heller bra lesestoff eller en video av god kvalitet som jeg virkelig kan være stolt av, og hvor jeg uttrykker meg gjennomtenkt og engasjerende. Gjerne om et spesifikt tema jeg går dypt inn i, eller bare det som har okkupert tankene mine i det siste.

Så den nye timeplanen starter i dag! Her er noen bilder fra en bytur med @Veroincauthaug @Mindkum og @Ferner.fp forleden. Sjekk gjerne ut de vakre instagramprofilene deres for mer bilder fra dagen! Disse ble noen av mine favoritter. Redigert i VSCO med preset F1. Jeg bruker den preseten hele tiden for de som lurer!

Cheap Monday hettegenser // her
Ray Bans solbriller // her

Jeg er foreløpig fornøyd med valget og spent på utførelsen! Og når det kommer til videoer, så vil jo også de komme sjeldnere på grunn av dette da, men jeg har lyst til å begynne å lage litt mer annerledes videoer som kan gå mer hånd i hånd med skolen, tenker jeg. Å lage én video i uken som jeg gjorde tidligere, merket jeg ble altfor kort tid å lage en god video på. I hvert fall når jeg i tillegg redigerer en dokumentar ved siden av.

Denne strategien har jo noe helt annet som mål enn vekst på sosiale medier. Jeg vil gjøre dette for meg selv. Jeg vil at bloggen min skal være en god representasjon av meg og vise hva jeg kan både kreativt og intellektuelt. At bloggen kan være en fin referanse, gjerne for eventuelle sponsorer og som eventuelle arbeidsgivere innen filmproduksjon kan se til. Magefølelsen pleier å være en god rådgiver, så da sees vi igjen her neste søndag! I mellomtiden, kan dere jo så klart følge meg på Instagram, hvor jeg vil oppdatere flere ganger i uken! Jeg tenker å begynne å skrive litt mer utfyllende tekster under bildene mine, som en liten kompensasjon for at bloggingen blir sjeldnere. Første post med det er oppe nå, så jeg håper vi kan få enda bedre kontakt der på den nye brukeren min @leandravalenciaa! Ha en nydelig søndag 😀

/ Sponset av Junkyard

5 kommentarer om “VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG!

 1. Tilbaketråkk: Leandra Valencia – HADEBRA LEADUVET

 2. Long time supporter, and thought I’d drop a comment.

  Your wordpress site is very sleek – hope you don’t mind
  me asking what theme you’re using? (and don’t mind if I steal it?
  :P)

  I just launched my site –also built in wordpress like yours– but the theme slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for «royal cbd» on Google (would appreciate any
  feedback) – it’s still in the works.

  Keep up the good work– and hope you all
  take care of yourself during the coronavirus scare!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s